Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione

Menu: vellutata di lattuga, spigola e salsa di crescione

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • di crescione le foglie, lavate ed asciugate
    30 - 40 g
  • di succo di limone
    5 - 10 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pepe bianco, in polvere
    1 cucchiaino
  • di olio di oliva
    50 g
  • di acqua
    500 g
  • di patate a pezzi (3-4 cm)
    500 g
  • di lattuga verde
    10 - 12 foglie
  • di spigola sviscerata e senza testa (vedere consiglio)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 471 kcal / 1971 kJ
Białko 32.55 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 38.4 g
Błonnik 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...