Pasta risottata al pomodoro, aglio e cozze

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    15 g
  • di sale
    20 g
  • di olio di oliva
    70 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    15 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • di cozze fresche, pulite
    500 g
  • di pasta secca, tipo penne (tempo di cottura circa 11 minuti)
    400 g
  • di acqua
    700 g
  • di pepe nero macinato
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 428.1 kcal / 1791 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 56.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 1500.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...