Brodo di pesce e gamberi

Brodo di pesce e gamberi

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
800 g

Składniki

  • di gamberi, crudi, non pelati interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
    200 g
  • porro a rondelle (3 cm)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di acqua
    800 g
  • di ossa di coda di rospo
    150 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di prezzemolo fresco
    2 rametti

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 38 kcal / 158.8 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 0.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 552 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...