Brodo di pesce e gamberi
TM5 TM6

Brodo di pesce e gamberi

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 200 g di gamberi, crudi, non pelati, interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
  • 1 porro, a rondelle (3 cm)
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua
  • 150 g di ossa di coda di rospo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 rametti di prezzemolo fresco

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
1270 kJ / 304 kcal
Białko
11.4 g
Węglowodany
5.5 g
Tłuszcz
26.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy