
Urządzenia i Akcesoria
Brodo di pesce e gamberi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
800 g
Składniki
-
di gamberi, crudi, non pelati interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)200 g
-
porro a rondelle (3 cm)1
-
di olio extravergine di oliva25 g
-
di acqua800 g
-
di ossa di coda di rospo150 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di prezzemolo fresco2 rametti
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
38 kcal /
158.8 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
0.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
552 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria