Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di gamberi, crudi, non pelati, interi, solo le teste e i gusci, (mettere da parte la polpa)
- 1 porro, a rondelle (3 cm)
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 150 g di ossa di coda di rospo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1270 kJ / 304 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di pesce con cous cous
3 Std. 55 Min
Gugelhopf veloce
Brak ocen
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min.
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Brak ocen
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min.
Castagne lesse
55 min.
Fumetto di gamberi speziato
35min
Penne con le cozze
Brak ocen
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min.
Orata in crosta di sale
35min
Stufato di agnello
50 min.
Sugo alla bolognese
3h 15 min