Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
lub 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm), - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2118 kJ / 506 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate lesse
30 Min
Brodo vegetale
1 Std.
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Melanzane al vapore con riso
1 Std.
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Brodo di pollo in pasta
Brak ocen
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 Min
Pasta in brodo
35 Min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 Std. 15 Min