Polpette di pane con brodo di pollo

Polpette di pane con brodo di pollo

4.8 5 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di pane, non completamente raffermo a pezzi (2-3 cm),
    250 g
    250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
  • di cipolla a pezzi
    80 g
  • di prezzemolo le foglioline e i gambi
    6 rametti
  • di burro
    25 g
  • di latte
    200 g
  • uova
    3
  • di sale
    2 cucchiaino
  • di pepe macinato fresco
    2 pizzichi
  • di noce moscata in polvere
    2 pizzichi
  • di acqua
    1000 g
  • ali di pollo (circa 600 g)
    4
  • di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 506 kcal / 2118 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...