
Urządzenia i Akcesoria
Polpette di pane con brodo di pollo
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)40 g
-
di pane, non completamente raffermo a pezzi (2-3 cm),250 g
-
di cipolla a pezzi80 g
-
di prezzemolo le foglioline e i gambi6 rametti
-
di burro25 g
-
di latte200 g
-
uova3
-
di sale2 cucchiaino
-
di pepe macinato fresco2 pizzichi
-
di noce moscata in polvere2 pizzichi
-
di acqua1000 g
-
ali di pollo (circa 600 g)4
-
di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
506 kcal /
2118 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy