Urządzenia i Akcesoria
Pieczone warzywa z kozim serem i pesto (TM6, TM7)
Składniki
-
300 g koziego sera, miękkiego pokrojonego w 0,5 cm plastry
-
350 g bakłażana mieszczącego się w szerokiej części podajnika lub przekrojonego wzdłuż na pół
-
400 g pomidorów śliwkowych bez gniazd nasiennych, mieszczących się w szerokiej części podajnika
-
½ łyżeczki soli plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
60 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki60 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
30 g orzechów włoskich, łuskanych
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
30 g liści bazylii, świeżych
-
60 g oliwy z oliwek
-
2 łyżeczki oregano, suszonego
-
50 g miodu płynnego
-
20 g octu jabłkowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcja
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wrapy z sałaty z kokosowym kurczakiem curry
40 min
Sałatka ze spiralizowanych buraków i rzodkiewki z cytrusami (TM6, TM7)
20 min
Spiralizowana dynia z białą kiełbasą, gorgonzolą i orzechami (TM5)
25 min
Mini galette z krojonymi warzywami i serem sałatkowym (TM6)
1 godz. 50 min
Sałatka z bakłażanem i soczewicą
40 min
Frittata ze spiralizowanymi ziemniakami (TM6, TM7)
45 min
Łosoś wasabi w sezamie z sałatką z ogórków
25 min
Kalafiorowy podpłomyk z serkiem kremowym, cebulą, bakłażanem i boczkiem
1 godz. 20 min
Sałatka ze szpinakiem, rumienionymi krewetkami i owocami
15 min
Makaron z cukinii z pesto i suszonymi pomidorami (TM5)
20 min
Wegetariańskie roladki z cukinii z nadzieniem z puszystego serka i szpinaku
30 min
Pieczony łosoś ze spiralizowaną cukinią (TM6, TM7)
30 min