Bruschetta z pastą z bobu i serem feta

Bruschetta z pastą z bobu i serem feta

4.1 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja

Składniki

  • wody
    500 g
  • bobu, świeżego
    50 g
    50 g bobu, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
  • sera feta pokruszonego
    10 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    ½ - 1 łyżeczka
  • oliwy z oliwek
    1 łyżeczka
  • kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 70 g)
    2

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 298.3 kcal / 1248 kJ
Białko 12.9 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 43.7 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 480 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...