Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
TM6 TM5

Bruschetta z pastą z bobu i serem feta

4.1 (31 ocen)

Składniki

  • 500 g wody
  • 50 g bobu, świeżego
    lub 50 g bobu, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
  • 10 g sera feta, pokruszonego
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ - 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek
  • 2 kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 70 g)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1248 kJ / 298.3 kcal
Białko
12.9 g
Węglowodany
43.7 g
Tłuszcz
9.2 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
6.6 g
Sód
480 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy