Urządzenia i Akcesoria
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portie
Składniki
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1500.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1791 kJ /
428.1 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Brak ocen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Brak ocen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Brak ocen
Butter Chicken
1 godz.
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Brak ocen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min