Urządzenia i Akcesoria
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portie
Składniki
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1500.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1791 kJ /
428.1 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Groente-Omeletten
30 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
De eerste hap: Zalm met Groenten
Brak ocen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Brak ocen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Brak ocen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min