Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (opcjonalnie) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (opcjonalnie)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Verfrissende Melkdrank
5 min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Brak ocen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Crème pâtissière
15 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Verse Tomatensoep
30 min