Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (opcjonalnie) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (opcjonalnie)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Brak ocen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Brak ocen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Pittige Goulash met Donker Bier
Brak ocen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min