Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (opcjonalnie) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (opcjonalnie)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
356 kcal /
1492 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
60.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
803.2 mg