Spaghetti met tomatensaus en champignons

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portie

Składniki

  • olijfolie
    25 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • zout
    ½ - 1 tl
  • knoflookpoeder
    1 snuifje
  • oregano, gedroogd
    1 tl
  • rode chilipeper, gedroogd (opcjonalnie) (naar smaak aanpassen)
    1 snuifje
  • spekblokjes (opcjonalnie)
    100 g
  • champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden
    80 g
  • tomatensaus
    350 g
  • water
    450 g
  • spaghettini
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portie

Kalorie 356 kcal / 1492 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 60.9 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 803.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...