Urządzenia i Akcesoria
Rijst met kip en champignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
kippendij, zonder been en zonder vel250 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
722.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1567 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
11.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Brak ocen
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Express Aardbeien Dessert
5 min
Spaghetti Bolognese
40 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Brak ocen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 min
Risottata met kip en champignons
40 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min