Urządzenia i Akcesoria
Stoofvlees
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 porties
Składniki
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden2
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)800 g
-
ui gehalveerd200 g
-
boter30 g
-
stout bier of ander bruin bier (Kasteelbier, Sint-Bernardus, Orval, Rochefort, ...)400 g
-
vleesbouillonpasta of vleesbouillonblokje1 tl
-
bruine suiker (optioneel)1 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 tl
-
wit brood1 sneetje
-
mosterd1 el
-
azijnscheutje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1021.4 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1717 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dit is Belgisch!
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Risottata met kip en champignons
40 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Pasta met crème van pistache
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Speltbrood
Brak ocen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Brak ocen
Pompoensoep met room
35 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min