Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portie

Składniki

  • Scamorza in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
    70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)
  • pecorino in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
  • ui gehalveerd
    80 g
  • selder in stukken gesneden
    60 g
  • wortelen in stukken gesneden
    60 g
  • olie
    40 g
  • kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)
    270 g
  • water
    1000 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • kaneel, gemalen
    1 tl
  • witte peper, gemalen
    1 tl
  • lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 415.6 mg
Białko 20.2 g
Kalorie 2236.8 kJ / 534.6 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 68.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...