Urządzenia i Akcesoria
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portie
Składniki
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
415.6 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
68.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Pistache Shake met Witte Chocolade
Brak ocen
Pistache Crème Brûlée
Brak ocen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 min
Butter Chicken
1 godz.
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Brak ocen
Vegetarische chili
35 min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min