Urządzenia i Akcesoria
Zomerse pastasalade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
200 g perziken, in kwartenabrikozen in kwarten200 g
-
rode uien in kwarten70 g
-
kerstomaten gehalveerd (zie variatie)250 g
-
bindsla of Romeinse sla In stukken gescheurd180 - 200 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta kort250 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
verse basilicumbladeren en iets meer om af te werken10 g
-
citroensap10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
rode chilivlokken2 snuifjes
-
zout2 - 3 snuifjes
-
burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)4
-
stokbrood (opcjonalnie) diagonaal doorgesneden en gegrild
-
gemengde zaden (opcjonalnie) om te bestrooien
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1195 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
2116 kJ /
505.8 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aan tafel in 30 minuten
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Brak ocen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Quiche lorraine
50 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Kokos en karamel cheesecake
Brak ocen
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 godz.
Groentencurry met rijst
Brak ocen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Romige courgettensoep
35 min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 godz.
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.