Urządzenia i Akcesoria
Bieslook en gerookte ham muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 porties
Składniki
-
boter om in te vetten
-
Emmental in stukken100 g
-
lente-uien (± 30 g), fijngehakt2
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt50 g
-
eieren4
-
bloem70 g
-
melk200 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gerookte ham (zwarte woud ham), in grote plakken om de muffinbakvorm te bekleden12 sneetjes
-
verse bieslook versnipperd, en iets meer als afwerking½ bos
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
12 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb recepten
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Brak ocen
Tostadas met kip
40 min
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
IJs van Mango en Passievrucht
12 godz.
Broccoli-ham omelet
35 min
Pompoenbrood
1 godz. 45 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Bessenschuim
10 min