Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
3 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
24 g
Kalorie
2352 kJ /
561 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 min
Groenten met aardappelen en vlees
35 min
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Pompoenrisotto met spek
25 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Stoofgerecht met tofu
30 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min