Urządzenia i Akcesoria
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Colcannon
-
lacinato kale center ribs removed, cut into pieces3 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces24 oz
-
whole milk5 oz
-
water4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil as needed2 tsp
-
pre-cooked pork sausages cut on the bias (approx. 2-3 in.)12 oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Guinness® Gravy
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
beef stock7 oz
-
4 oz stout beerGuinness®4 oz
-
sugar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Scalloped Potatoes
2 godz. 30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Texas Coleslaw
15 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Deviled Eggs
20 min