Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
ground coriander1 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
dried ground turmeric1 tsp
-
ground cloves1 pinch
-
fresh ginger peeled, in pieces2 in.
-
garlic cloves peeled4
-
dried red chilies3
-
dried bay leaves2
-
cinnamon stick (2 in.)1
-
curry leaves (opcjonalnie)15
-
coconut oil2 oz
-
yellow onions thinly sliced12 oz
-
vegetable stock8 oz
-
coconut milk4 oz
-
salt1 tsp
-
30 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)small sugar pumpkin peeled and cubed (1 in.)30 oz
-
raw cashews, unsalted6 oz
-
cooked rice to serve (see Tip)
-
dried cranberries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Chocolate Beet Cake
1 godz. 20 min
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1 godz.
Indian Vegetable Curry
50 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min