Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
TM6

Spiralized Cold Korean Cucumber Salad

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 450 g English cucumbers, ends trimmed to fit feeder(see Tip)
  • 1 red chilli, fresh, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
  • 5 g fresh cilantro, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 30 g vegetable oil
  • 1 tbsp gochugaru, Korean chilli paste
    lub 1 tbsp chilli powder
  • 1 tbsp rice vinegar
  • ½ tsp sugar
  • 2 tbsp light soy sauce
  • 2 pinches salt
  • sesame seed, white, to sprinkle

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
484.3 kJ / 115.8 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
10.5 g
Tłuszcz
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
3.4 g
Sód
494.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy