Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends trimmed to fit feeder(see Tip)450 g
-
red chilli, fresh e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only5 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
1 tbsp chilli powdergochugaru Korean chilli paste1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
sesame seed, white to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
494.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
484.3 kJ /
115.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Brak ocen
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Spiralized Colorful Vegetable Salad
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min