Urządzenia i Akcesoria
Roasted Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portion
Składniki
-
new potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ teaspoon
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ teaspoon
-
red onion115 g
-
celery in pieces (2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprig
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprig
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
566 mg
Białko
4 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tex-Mex Bowl
50 min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Chilli Cheese Dogs
50 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min