Urządzenia i Akcesoria
Roasted Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portion
Składniki
-
new potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ teaspoon
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ teaspoon
-
red onion115 g
-
celery in pieces (2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprig
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprig
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
566 mg
Białko
4 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Chilli with rice
50 min
Soy Dressing
5 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30 godz.
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Ravioli Broth with Beef
30 min