![Roasted Potato Salad Roasted Potato Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FF2EF3BF-5645-4EBE-9925-77DFB8DF27DF/Derivates/c41b519d-5683-4c90-95ad-2a97009f927d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1360 g new potatoes, quartered
- 60 g vegetable oil
- 1 ½ teaspoon salt, divided
- ¼ teaspoon black pepper, ground, plus 1 pinch
- 115 g red onion
- 85 g celery, in pieces (2 in.)
- 5 sprig parsley, fresh, leaves only
- 2 sprig dill, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 140 g plain yogurt
- 60 g mayonnaise
-
30
g pickle relish, dill
lub 30 g pickle relish, sweet - 15 g cider vinegar
- 1 teaspoon Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 566 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Homemade Sour Cream
16h 30 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 Min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 min
Chai Syrup
15min
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Honey cake
49h 30 min
Homemade sausages
1h 40min
Soft Fresh Cheese
15 godz. 20 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chai-spiced nut butter
15min
Peas and jamon
40 min
Coconut rice pudding with banana
50 Min