Urządzenia i Akcesoria
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Baked potatoes
-
potatoes cut in wedges500 g
-
honey1 tbsp
-
oil20 g
-
garlic powder½ tsp
-
brown sugar2 - 3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinches
Coleslaw
-
white cabbage cut in pieces (5-6 cm)300 g
-
soy sauce30 g
-
rice vinegar30 g
-
sesame seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
Tonkatus and dressing
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
wasabi paste1 - 2 tsp
-
rice vinegar25 g
-
yoghurt50 g
-
mayonnaise50 g
-
sugar2 - 3 pinches
-
salt plus ½ tsp and extra for seasoning2 - 3 pinches
-
egg1
-
mineral water, sparkling60 g
-
cornstarch30 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
plain flour3 - 4 tbsp
-
pork chops, boneless (approx. 120 g each)4
-
panko breadcrumbs100 g
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1433.2 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
2418.3 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 Std. 10 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Sichuan spaghetti
50 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Gochujang seafood risotto
1 Std.
Lemon grass beef salad
30 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 Std. 5 Min
Korean Beef Bowl
1 Std.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min