![Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67968A70-CFA0-4C8F-AAD2-579745627A9D/Derivates/D2B40B32-53E2-443D-B671-6E92AF859E71.jpg)
Wersje kompatybilne
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966 kJ / 231 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Błonnik
- 2.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini di platessa e verdure
1 Std.
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Platessa al pomodoro
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min