Wersje kompatybilne
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966 kJ / 231 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Błonnik
- 2.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min.
Platessa al pomodoro
30min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min.
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min.
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min.
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min.
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min.
Coda di rospo con verdure
40 min.
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min.
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min.
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min.