Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
TM31 TM5 TM6

Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini

4.2 (36 ocen)

Składniki

  • 300 g di fagiolini, lavati e puliti
  • 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
  • 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
  • 1 pizzico di sale
  • 400 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
966 kJ / 231 kcal
Białko
25.5 g
Węglowodany
2.1 g
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
2.25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy