Urządzenia i Akcesoria
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
713 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2862 kJ /
684.1 kcal
Tłuszcz
35.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Caprese omelette
30 min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
Lolly cake
4 godz. 5 min
Creamed pāua soup
1 godz.
Feijoa celebration cake
1 godz. 30 min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Scream cupcakes
2 godz. 5 min
"This ain't no picnic" muffin
35 min
Tuna and olive empanaditas
4 godz. 5 min