Urządzenia i Akcesoria
Summer fruits in mulled cider syrup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 jars
Składniki
Mulled cider
-
brown sugar to taste50 g
-
water200 g
-
orange zest (approx. 5 x 1.5 cm), no white pith3 pieces
-
orange juice (approx. 1 orange)60 g
-
cinnamon quills plus extra to serve2
-
whole cloves6
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cardamom pod crushed2
-
star anise2
-
alcoholic apple cider750 g
Cider fruit
-
vanilla beans2
-
cinnamon quills2
-
white balsamic vinegar30 g
-
caster sugar100 g
-
orange zest only, no white pith1
-
strawberries washed and hulled400 g
-
fresh raspberries125 g
-
peach flesh only, cut into slices (1 cm)1
-
nectarines flesh only, cut into slices (1 cm)2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
31 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
1466 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Peanut butter and jam doughnuts
2 godz. 40 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Almond shortcrust pastry
35 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Gingerbread pavlova stack
5 godz. 30 min