Urządzenia i Akcesoria
Italian "Baked" Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
onions quartered225 g
-
garlic cloves2
-
pancetta diced225 g
-
tomato sauce225 g
-
vegetable stock225 g
-
molasses45 g
-
dark brown sugar30 g
-
Dijon mustard30 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fennel seedsdried sage leaf½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chilli flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (425 ml cans), drained3 cans
-
thyme, fresh to garnish1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669.8 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1593.2 kJ /
380.8 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
52.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BBQ Time Savers
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Summer Coleslaw
15 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 godz. 20 min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 godz. 35 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min