Urządzenia i Akcesoria
Roasted peach ice-cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Roasted peaches
-
water150 g
-
caster sugar50 g
-
honey50 g
-
lemon juice40 g
-
yellow peaches unpeeled, cut into halves, stones removed (16 halves)8
Ice cream
-
pouring (whipping) cream600 g
-
milk250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
egg yolks4
-
cornflour1 tbsp
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar50 g
-
fresh raspberries to serve125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
196 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
3773.7 kJ /
901.9 kcal
Tłuszcz
62.5 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
37.1 g
Węglowodany
81.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 godz. 10 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Japanese ramen noodles
1 godz.
Spiralized Skirt Steak Salad
35 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Arabian Spice Mix
5 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.