Urządzenia i Akcesoria
Chocolate mousse tart with pistachio paste
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
pecans300 g
-
raw cacao powder50 g
-
maple syrup50 g
-
pistachio cream200 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces160 g
-
milk80 g
-
eggs5
-
white sugar50 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
213 mg
Białko
14.9 g
Kalorie
2806.6 kJ /
670.8 kcal
Tłuszcz
51.8 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Belacan
5 min
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Prawn Chive Dumplings
1 godz. 30 min
Cheesy roasted vegetable muffins
Brak ocen
Browned beef mince
20 min
Scandinavian Brunch Roll
4 godz. 10 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min