Urządzenia i Akcesoria
Creamy Coconut Dhal
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions cut in halves240 g
-
fresh green chillies deseeded1 - 2
-
tomatoes cut in quarters150 g
-
red lentils250 g
-
coconut milk400 g
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
2 tsp white mustard seedsblack mustard seeds2 tsp
-
water300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock powder homemade or store-bought½ tsp
-
120 g fresh spinach leaves, coarsely choppedbaby spinach leaves coarsely chopped120 g
-
fresh coriander leaves coarsely chopped, to garnish2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.5 g
Kalorie
1967.8 kJ /
470.3 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Pad Thai
45 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
No fail mash potato
20 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Traditional minestrone
45 min