Urządzenia i Akcesoria
White chocolate and pistachio madeleines
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
24 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
unsalted butter120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
-
plain flour or gluten free flour120 g
-
baking powder or gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
white chocolate broken into pieces180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
573.5 kJ /
137.1 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto Pasta Salad
30 min
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 godz. 10 min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Brak ocen
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Chocolate lava pudding
40 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Wonton wrappers
55 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
40 min