Urządzenia i Akcesoria
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
daikon 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
stock paste1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
water1500 g
-
piece fresh ginger sliced20 g
-
star anise2
-
cinnamon quill3 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves, thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion/shallot thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
lime cut into wedges, to serve1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (1-2 mm)
-
hoi sin sauce (optional)4 tsp
-
hot chilli sauce (optional)2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
928.8 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1047.4 kJ /
250.3 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Dashi - Japanese stock
45 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Tamarind whiskey Sour
1 godz. 10 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min