Urządzenia i Akcesoria
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
daikon 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
stock paste1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
water1500 g
-
piece fresh ginger sliced20 g
-
star anise2
-
cinnamon quill3 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves, thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion/shallot thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
lime cut into wedges, to serve1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (1-2 mm)
-
hoi sin sauce (optional)4 tsp
-
hot chilli sauce (optional)2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
928.8 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1047.4 kJ /
250.3 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Pork san choy bau
25 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Goulash soup
2 godz. 35 min