![Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7EB93364-233F-4C5A-A87A-43FDF55ED281/Derivates/8BD03D4E-B355-421C-AB89-9A0AAAF7E27C.jpg)
Wersje kompatybilne
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken and peanut sauce
- 1000 g skinless chicken thigh fillets, cut into halves
- 250 g roasted unsalted peanuts
- 2 garlic cloves
- 400 g coconut milk
- 30 g ketjap manis
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 1 ½ tsp salt
- 300 g jasmine rice
- 1000 g water
Chilli-cucumber salad
- ½ continental cucumber, deseeded and cut into thin slices
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 bunch fresh coriander (approx. 30 g), leaves only
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 30 g honey
- 40 g soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3148.5 kJ / 749.6 kcal
- Białko
- 46.4 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 1460.4 mg
Alternatywne przepisy
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Easy satay chicken
40 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Thai chicken wraps
40 Min
Pork san choy bau
25 Min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Quick massaman beef curry
40 Min
Chicken picadillo cups
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min