Urządzenia i Akcesoria
Lamb and barley soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1350.5 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
1644.9 kJ /
391.7 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Pea and ham soup
2h 20min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Meat stock paste
45min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Irish stew
1h 30min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Mussels in coconut milk
25min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Rice salad
1h