Urządzenia i Akcesoria
Lamb and barley soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
lamb cut into pieces and partially frozen100 g
-
onion cut into quarters1
-
leek (approx. 1 leek), white part only and cut into pieces140 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 - 5 sprigs
-
pearl barley80 g
-
lamb bones100 g
-
water600 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1350.5 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
1644.9 kJ /
391.7 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunters' stew
1 godz.
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Chicken cacciatore
50 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Meat stock paste
45 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Lamb and quinoa stew
1 godz.
Irish stew
1 godz. 30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min