Urządzenia i Akcesoria
Mushroom croustade
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Quick puff pastry
-
butter cut into pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water chilled90 g
-
salt½ tsp
Mushroom croustade
-
vegetable oil for greasing
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
water300 g
-
fresh mushrooms cut into slices (5 mm)750 g
-
dried mixed herbs (e.g. marjoram, rosemary, thyme)3 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
eggs4
-
plain flour20 g
-
thickened cream100 g
-
full cream milk for brushing10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
456.6 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
2350.3 kJ /
559.5 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min