Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
water to cover
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh parsley plus extra leaves chopped to garnish4 - 5 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (4 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (4 cm)50 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
smoked paprika3 pinches
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
Parmesan cheese grated ,to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
467.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
807.1 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min