![Sticky chicken with infused rice and daikon Sticky chicken with infused rice and daikon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b1251129-cbef-4aa8-ad54-75c51c97c9ea/Derivates/529ad05a-dc40-4964-a580-3ad525675aca.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken glaze
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp dark soy sauce
Chicken marinade and rice
- 4 skinless chicken thigh fillets
- 2 tbsp mirin
- 1 tbsp dark soy sauce
- 1 tbsp light soy sauce
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 2 garlic cloves
- 300 g white basmati rice
- 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
- olive oil spray
- 200 g daikon, cut into matchsticks
- 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
- 100 g snow peas, cut into slices
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- fresh coriander leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2575.3 kJ / 615.5 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 72.7 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1248.4 mg
Alternatywne przepisy
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Hoisin pork bowl
30 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Lamb sausage ragu
30 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Chicken laksa
30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min