Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken glaze
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp dark soy sauce
Chicken marinade and rice
- 4 skinless chicken thigh fillets
- 2 tbsp mirin
- 1 tbsp dark soy sauce
- 1 tbsp light soy sauce
- ⅛ tsp cayenne pepper
- 2 garlic cloves
- 300 g white basmati rice
- 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
- olive oil spray
- 200 g daikon, cut into matchsticks
- 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
- 100 g snow peas, cut into slices
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- fresh coriander leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2575.3 kJ / 615.5 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 72.7 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1248.4 mg
Alternatywne przepisy
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Chicken laksa
30 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Lamb sausage ragu
30 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Sticky sesame chicken
40min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min