Urządzenia i Akcesoria
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 portions
Składniki
Orange and thyme glaze
-
oranges peel (no white pith) and reserve juice2
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only5 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard gluten free10 g
Turkey
-
turkey buffe thawed2500 g
-
water plus extra if needed500 g
Cherry and cranberry sauce
-
orange peel no white pith4 pieces
-
brown sugar20 g
-
black cherries pitted and frozen300 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed orange juice100 g
-
red wine vinegar30 g
-
water60 g
Gravy and vegetables
-
cornflour1 tsp
-
water as required (for a total of 300 g)
-
Dutch baby carrots trimmed500 g
-
fresh green beans trimmed500 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
lemon juice1 tbsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
512 mg
Białko
36.9 g
Kalorie
1620 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy potato mash
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Delicious lemon pudding
55 min
Boiled Eggs
20 min
Cooking potatoes
45 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
No fail mash potato
20 min