Wersje kompatybilne
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Orange and thyme glaze
- 2 oranges, peel (no white pith) and reserve juice
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh thyme, leaves only
- 40 g honey
- 10 g Dijon mustard, gluten free
Turkey
- 2500 g turkey buffe, thawed
- 500 g water, plus extra if needed
Cherry and cranberry sauce
- 4 pieces orange peel, no white pith
- 20 g brown sugar
- 300 g black cherries, pitted and frozen
- 50 g dried cranberries
- 100 g freshly squeezed orange juice
- 30 g red wine vinegar
- 60 g water
Gravy and vegetables
- 1 tsp cornflour
- water, as required (for a total of 300 g)
- 500 g Dutch baby carrots, trimmed
- 500 g fresh green beans, trimmed
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp lemon juice
- ground black pepper, to taste
- fresh thyme, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1620 kJ / 389 kcal
- Białko
- 36.9 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 512 mg
Alternatywne przepisy
Leek and Potato Soup (TM6)
40p
No fail mash potato
20min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49hod. 5min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35p
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40p
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10p
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15p
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30p