Urządzenia i Akcesoria
Chicken and avocado risoni salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
chicken tenderloins cut in half lengthways and then into pieces (3 cm)600 g
-
paprika½ tsp
Dressing
-
garlic cloves4
-
lime zest no white pith2 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
honey20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lime juice100 g
-
extra virgin olive oil150 g
Risoni
-
carrot cut into pieces (3 cm)110 g
-
spring onion/green onion trimmed and cut into halves, plus extra thinly sliced to serve1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
water1500 g
-
Chicken stock paste (see Tip)20 g
-
dried risoni pasta250 g
-
frozen peas150 g
-
avocado cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
Greek feta crumbled, to serve100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1216.3 mg
Białko
37.6 g
Kalorie
4807.1 kJ /
1148.9 kcal
Tłuszcz
71.9 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
90 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Curried sausages
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Filo chicken pie
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
High Protein Egg Bake
20 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min