Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
plain flour220 g
-
olive oil35 g
-
water125 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 pinch
-
sweet potatoes orange flesh, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube100 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter100 g
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter75 g
-
yellow squash slender type, approx. 5 cm in diameter75 g
-
beetroots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube100 g
-
garlic cloves2
-
red capsicum cut in slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
150 g feta cheesehalloumi cheese150 g
-
walnuts roughly chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
538.4 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
2208.8 kJ /
527.9 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
59.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 Std. 40 Min
Spaghetti Bloody Brain
13 Std. 30 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Tahini and almond ice lollies
Keine Bewertungen
Avocado with egg and salmon tartare
50 Min
Macaroni Bake
55 Min
Chicken ball kebabs with rice
1 Std. 40 Min
Cashew and Cacao Smoothie
5 Min