Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Big Mac Style Wraps
40 min
"Moussaka" bowl
45 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Vegan bao sliders
1 godz. 50 min
Vegan almond dip
5 min