Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh button mushrooms14 oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease4 tsp
-
Swiss chard, white stalks removed and roughly chopped10 ½ oz
-
yellow onion quartered1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
ricotta cheese7 oz
-
canned diced tomatoes no-added salt14 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
water2 oz
-
4 pre-cooked lasagna pasta, sheets (approx. 5 oz) cut into halvesfresh lasagna sheets (approx. 5 oz), cut into halves4
-
grated mozzarella2 oz
-
fresh basil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355 mg
Białko
17 g
Kalorie
1457.5 kJ /
347.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Southern Coleslaw
15 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min