Urządzenia i Akcesoria
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
sweet potato peeled, halved to fit feeder tube16 oz
-
yellow onions halved to fit feeder tube4 oz
-
asparagus cut in half6 oz
-
non-stick cooking spray
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
salt to taste, plus extra to season potato slices½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season potato slices⅛ tsp
-
baby spinach3 oz
-
large eggs4
-
whole milk3 oz
-
cheese in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
551.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1095.9 kJ /
261.9 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Green Goddess Salad
10 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Pumpkin Chili
50 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.