Urządzenia i Akcesoria
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
sweet potato peeled, halved to fit feeder tube16 oz
-
yellow onions halved to fit feeder tube4 oz
-
asparagus cut in half6 oz
-
non-stick cooking spray
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
salt to taste, plus extra to season potato slices½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season potato slices⅛ tsp
-
baby spinach3 oz
-
large eggs4
-
whole milk3 oz
-
cheese in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
551.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1095.9 kJ /
261.9 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Vegan Bolognese
50 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 godz. 20 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Curry Chicken Coleslaw
10 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Potato Curry Soup
35 min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min