Urządzenia i Akcesoria
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
chickpeas (approx. 15 oz)1 can
-
curry powder1 tbsp
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cauliflower broken into md. florets16 oz
-
tahini well stirred2 oz
-
lemon juice1 oz
-
lime juice2 oz
-
honey to taste1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
red bell pepper diced (½ in.), (approx. 4 oz)1
-
raisins4 tbsp
-
cilantro chopped2 tbsp
-
baby spinach to taste½ package
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Southwest Quinoa
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Vegetarian Chili
50 min