Urządzenia i Akcesoria
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
chickpeas (approx. 15 oz)1 can
-
curry powder1 tbsp
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cauliflower broken into md. florets16 oz
-
tahini well stirred2 oz
-
lemon juice1 oz
-
lime juice2 oz
-
honey to taste1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
red bell pepper diced (½ in.), (approx. 4 oz)1
-
raisins4 tbsp
-
cilantro chopped2 tbsp
-
baby spinach to taste½ package
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Funky Roasted Veggies
45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Ginger Cabbage Slaw
15 min
Cauliflower Steaks
45 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Creamy Broccoli Salad
10 min