Urządzenia i Akcesoria
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
lemon1
-
shallots cut into pieces2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
honey1 tsp
-
salt to taste½ tsp
Poached Chicken and Sugar Snap Peas
-
water divided, plus extra to cover40 oz
-
sugar snap peas trimmed, thinly sliced lengthwise16 oz
-
red onions cut into wedges4 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 4)28 oz
-
baby spinach3 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh mint leaves only, hand torn5 - 8 sprigs
-
sliced almonds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293 mg
Białko
29 g
Kalorie
1326 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish Tacos
45 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Cobb Salad
1 godz.
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Lemony Green Beans
20 min