Urządzenia i Akcesoria
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
lemon1
-
shallots cut into pieces2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
honey1 tsp
-
salt to taste½ tsp
Poached Chicken and Sugar Snap Peas
-
water divided, plus extra to cover40 oz
-
sugar snap peas trimmed, thinly sliced lengthwise16 oz
-
red onions cut into wedges4 oz
-
boneless, skinless chicken breasts (approx. 4)28 oz
-
baby spinach3 oz
-
feta cheese crumbled3 oz
-
fresh mint leaves only, hand torn5 - 8 sprigs
-
sliced almonds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293 mg
Białko
29 g
Kalorie
1326 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Mediterranean Chicken
35 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 min
Salmon Burger
35 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.