Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Zucchini Frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only (approx. 25 stems)½ oz
-
red onions quartered (approx. ½ med. onion)3 ½ oz
-
olive oil divided2 tbsp
-
sweet potatoes cut into 1 in. pieces (approx. 1 sm. potato)7 oz
-
zucchini cut into 1 in. pieces (approx. 1 zucchini)3 ½ oz
-
red bell peppers cut into 1 in. pieces (approx. 1 med. pepper)3 ½ oz
-
large eggs6
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chili flakes (opcjonalnie)¼ tsp
-
buffalo mozzarella cut into rounds (¼ in.)8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
824.5 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
1848.7 kJ /
441.9 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Vegetable Patties
1h
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Sweet Potato Spoon Bread
1h
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Black Bean Walnut Patties
35min
Risotto with Spinach and Peas
30min