Urządzenia i Akcesoria
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Peeling Potatoes and Dill Pesto
-
new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)21 oz
-
extra virgin olive oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
-
water21 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
fresh dill½ oz
-
capers rinsed2 tsp
-
lemon juice2 tsp
-
plain Greek yogurt5 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
New Potatoes and Asparagus Salad
-
water45 oz
-
large eggs4
-
14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.)pencil-thin asparagus trimmed and cut into pieces (2 in.)14 oz
-
cooked chicken diced or sliced8 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
570.5 mg
Białko
38.1 g
Kalorie
2566.6 kJ /
613.4 kcal
Tłuszcz
35.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tinga de Pollo
40 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Mexican Style Café de Olla
30 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min