![Creamy Dill Potato Salad with Chicken Creamy Dill Potato Salad with Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/093e672134735293853b2bfe85f5d158/Derivates/2056312996efff8032d771b576a99d4645507de9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peeling Potatoes and Dill Pesto
- 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
- 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (opcjonalnie)
- 21 oz water
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 ½ oz pine nuts, plus extra to garnish
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz fresh dill
- 2 tsp capers, rinsed
- 2 tsp lemon juice
- 5 oz plain Greek yogurt
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
New Potatoes and Asparagus Salad
- 45 oz water
- 4 large eggs
-
14
oz pencil-thin asparagus, trimmed and cut into pieces (2 in.)
lub 14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.) - 8 oz cooked chicken, diced or sliced
- 2 oz red onions, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2566.6 kJ / 613.4 kcal
- Białko
- 38.1 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 35.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 570.5 mg
Alternatywne przepisy
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min
Meat Sauce
1h 45min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Smoked Salmon Dip
10 min