Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peeling Potatoes and Dill Pesto
- 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
- 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (opcjonalnie)
- 21 oz water
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 ½ oz pine nuts, plus extra to garnish
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz fresh dill
- 2 tsp capers, rinsed
- 2 tsp lemon juice
- 5 oz plain Greek yogurt
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
New Potatoes and Asparagus Salad
- 45 oz water
- 4 large eggs
-
14
oz pencil-thin asparagus, trimmed and cut into pieces (2 in.)
lub 14 oz asparagus, green, trimmed and cut into pieces (2 in.) - 8 oz cooked chicken, diced or sliced
- 2 oz red onions, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2566.6 kJ / 613.4 kcal
- Białko
- 38.1 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 35.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 570.5 mg
Alternatywne przepisy
Lemon Pasta
35min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 godz. 20 min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Chicken and Bulgur Soup
40min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Chocolate Raspberry Dream
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5 min