Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Vegetable Filling
-
water1 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced, plus extra to grease2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
dried basil (opcjonalnie)1 tsp
-
broccoli florets6 oz
-
zucchini cut into pieces (½ in.)6 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
vegetable stock8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
fresh green peas4 oz
-
carrots cut into rounds (½ in.)8 oz
-
fresh corn kernels6 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Drop Biscuits
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
baking soda¾ tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced, frozen4 oz
-
fresh chives minced½ bunch
-
buttermilk8 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1139.1 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
1794 kJ /
428.8 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Pumpkin Chili
50 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Potato Curry Soup
35 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min