Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits

Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits

4.8 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions

Składniki

Vegetable Filling
  • water
    1 ½ oz
  • cremini mushrooms sliced
    10 oz
  • unsalted butter cold, in 1 cube
    1 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • soy sauce to taste
    ½ oz
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter diced, plus extra to grease
    2 oz
  • all-purpose flour
    2 oz
  • dried basil (opcjonalnie)
    1 tsp
  • broccoli florets
    6 oz
  • zucchini cut into pieces (½ in.)
    6 oz
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • vegetable stock
    8 oz
  • asparagus cut into pieces (1 in.)
    6 oz
  • fresh green peas
    4 oz
  • carrots cut into rounds (½ in.)
    8 oz
  • fresh corn kernels
    6 oz
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Drop Biscuits
  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • all-purpose flour
    7 ½ oz
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • baking soda
    ¾ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • unsalted butter diced, frozen
    4 oz
  • fresh chives minced
    ½ bunch
  • buttermilk
    8 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428.8 kcal / 1794 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 26.5 g
Węglowodany 36.5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Sód 1139.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...