
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Vegetable Filling
-
water1 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
soy sauce to taste½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter diced, plus extra to grease2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
dried basil (opcjonalnie)1 tsp
-
broccoli florets6 oz
-
zucchini cut into pieces (½ in.)6 oz
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
vegetable stock8 oz
-
asparagus cut into pieces (1 in.)6 oz
-
fresh green peas4 oz
-
carrots cut into rounds (½ in.)8 oz
-
fresh corn kernels6 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Drop Biscuits
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
baking soda¾ tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced, frozen4 oz
-
fresh chives minced½ bunch
-
buttermilk8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
428.8 kcal /
1794 kJ
Białko
13.2 g
Tłuszcz
26.5 g
Węglowodany
36.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Sód
1139.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone