Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water to soak18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)9 oz
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil½ oz
-
leeks trimmed, white part only, cut into pieces9 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced3 ½ oz
-
fresh brown mushrooms thinly sliced7 oz
-
water7 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
Pecorino cheese grated2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
141 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Chocolate Avocado Dream
15 min
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Fettuccine Alfredo
40 min