Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water to soak18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)9 oz
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil½ oz
-
leeks trimmed, white part only, cut into pieces9 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced3 ½ oz
-
fresh brown mushrooms thinly sliced7 oz
-
water7 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
Pecorino cheese grated2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
141 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned Pork Rice
1 godz.
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 min
Baked salmon with spiralized zucchini
Brak ocen
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min