![Vegetarian Lasagna Vegetarian Lasagna](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A9F9AC7F-87D7-4C05-B36A-8AD34BB91B60/Derivates/15707fb6-d815-4202-9476-f4118ca9d048.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- unsalted butter, to grease
- 16 oz kabocha squash, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 med. squash)
- 6 oz red bell pepper, cut into strips (approx. 1 lg. pepper)
- 16 oz cauliflower, cut into slices (1 in.) (approx. 1 med. cauliflower)
- 2 oz olive oil
- ¾ tsp salt
- 2 oz Parmesan cheese, cubed (approx. 1 in.)
Tomato Sauce & Squash Mash
- 3 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 can crushed tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
1
tbsp fresh oregano, leaves only (approx. 5 stalks)
lub 2 tsp dried oregano - 2 oz unsalted butter
Béchamel Sauce
- 18 oz whole milk
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz all-purpose flour
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ½ tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 5 oz ricotta cheese
Lasagna Assembly
- 13 sheets dried lasagna noodles (4 in. x 8 in. sheets)
- 10 oz zucchini, cut into ribbons (approx. 1 lg. zucchini)
- 6 oz carrot, cut into ribbons (approx. 2 lg. carrots)
- 12 oz portobello mushrooms, cut into slices ( ⅛ in.) (approx. 4 lg. mushrooms)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2992 kJ / 715 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable Stew
1 Std. 15 Min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Lentil Moussaka
2h 20 min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Vegetarian Burger
1 Std. 15 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Vegetarian Chili
50 Min