Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced12 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
phyllo dough6 sheets
-
feta cheese crumbled2 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
179.9 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
630.7 kJ /
150.7 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Noodle Kugel
55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min