Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, cremini, trumpet, chanterelles), sliced12 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
phyllo dough6 sheets
-
feta cheese crumbled2 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
179.9 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
630.7 kJ /
150.7 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Southwest Quinoa
40 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min