Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Mushroom Lasagna
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Lasagna
-
gluten-free flour to dust2 - 3 tbsp
-
homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade1
-
Parmesan cheese cubed2 oz
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh cremini mushrooms sliced24 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced6 oz
-
dried parsley2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
whole milk32 oz
-
cornstarch2 oz
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter cubed2 oz
ASSEMBLY
-
extra virgin olive oil to grease
-
16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or gratedraclette cheese deli-sliced or grated16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Vegetable Patties
1 godz.
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 godz. 20 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min