Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Mushroom Lasagna
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Lasagna
-
gluten-free flour to dust2 - 3 tbsp
-
homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade1
-
Parmesan cheese cubed2 oz
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh cremini mushrooms sliced24 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced6 oz
-
dried parsley2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
whole milk32 oz
-
cornstarch2 oz
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter cubed2 oz
ASSEMBLY
-
extra virgin olive oil to grease
-
16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or gratedraclette cheese deli-sliced or grated16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan White Bean Stew
1h
Basic Farro
35min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Greek Lentils and Rice
40min
Cauliflower Steaks
45min
Date and Orange Spread
40min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Black Bean Walnut Patties
35min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan Cashew Sauté
35min