Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Slow Cooked Chili con Carne
TM6

Slow Cooked Chili con Carne

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 28 oz stew meat, trimmed and cubed (1 in.)
  • 2 tsp dried oregano
  • 1 tsp ground smoked paprika
  • 2 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • ½ tsp ground cayenne pepper
  • 1 ¼ - 1 ¾ tsp sea salt, to taste, divided
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • ½ - 1 oz cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)
  • 1 oz olive oil
  • 7 oz red onion, cut into wedges (approx. 1 in.)
  • 1 fresh jalapeño chili halved, deseeded (optional)
  • 2 garlic cloves
  • 6 oz red bell peppers, deseeded and cut into pieces (1 in.)
    lub 6 oz yellow bell peppers, deseeded and cut into pieces (1 in.)
  • 2 tsp cocoa powder
  • 1 tbsp red wine vinegar
  • 28 oz canned crushed tomatoes
    lub 28 oz canned diced tomatoes
  • 1 tsp freeze dried instant coffee granules
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 tbsp water
  • 14 oz canned kidney beans, rinsed and drained
  • 14 oz canned black beans, rinsed and drained, (optional)
  • sour cream, to serve
  • grated cheddar cheese, to serve (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3780.8 kJ / 903.6 kcal
Białko
51.6 g
Węglowodany
57 g
Tłuszcz
53.4 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Błonnik
18.1 g
Sód
1276.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy