Urządzenia i Akcesoria
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin trimmed and cut into pieces (1 in.)18 oz
-
green curry paste gluten free (see Tip)1 ½ oz
-
limes divided3 - 4
-
fresh bird's eye chilies trimmed and deseeded if preferred2
-
fresh kaffir lime leaf stalk removed1
-
fresh cilantro roots and stems only2 oz
-
fish sauce gluten free½ oz
-
maple syrup½ oz
-
water35 oz
-
fresh green beans trimmed7 oz
-
bean thread or cellophane noodles4 ½ oz
-
mangos, unripe peeled, cheeks removed and julienned2
-
cherry tomatoes cut into halves7 oz
-
fresh Thai basil leaves only6 sprigs
-
unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
787.5 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
1597.5 kJ /
382.5 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Skirt Steak Spiralized Salad
35 Min
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 Min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1 Std. 15 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min